Comfort

Comfort

Optimaal binneklimaat zonder tocht, koude of muffe lucht.....

Lees meer 

Wie zijn wij

 

De wieg van KTD staat in Doetinchem sinds 1993: Willem Keesmaat beëindigd zijn functie bij het Zwitserse Staefa Control System als technisch commercieel medewerker in de buitendienst waar hij in 1984 was begonnen als servicetechnicus.

Staefa Control is op dat moment een toonaangevende leverancier van Regel- en Besturingssystemen, een stevige concurrent van bijv. Landis&Gyr, Johnson Controls en Priva. Door fusies is Staefa samen met Landis&Gyr geleidelijk opgegaan in het huidige Siemens.

Kennis van onderhoud aan klimaatsystemen, klachtenonderzoek, meten en inregelen was daarvoor al opgedaan bij onderhoudsinstallateur Braat Service te Schiedam. De onderzoeks- en productieplant van Gist Brocades te Delft is daarvoor meerjarig de speeltuin geweest.

 

Combineer ervaring in onderhoud met regeltechnische kennis en met een dienstverlenende instelling: KTD klimaatbeheersing is een feit.

De naam KTD klimaatbeheersing is gekozen omdat  "Keesmaat Technische Dienstverlening voor de klimaatbeheersing in utiliteits- en grootwoningbouw" een beetje lang was.

 

Enthousiaste en betrokken medewerkers hebben er door de jaren heen voor gezorgd dat opdrachtgevers vaste relaties zijn geworden.

Wij zijn een betrouwbare partner.

 

voelbare resultaten